reporting

Mă puse nu ştiu cine să beau bere în timp ce lucrez şi nu înţelegeam de ce se amestecau rîndurile şi literele de numa. Nu că m-aş fi îmbătat, dar îmi vine sa las baltă totul şi să mă culc lângă Freddie care toarce în mijlocul patului. Na, că de-aia nu-i nici frumos, nici sănătos să lucrezi duminica, când poţi, în schimb, să stai ca belferu, să mai citeşti, să mai asculţi muzică. Mă dreg cu cafea.
În fine…
Am bifat-o şi pe Urma miercuri seară, în Silver Church. Mult mai entuziasmată eram la sosirea la club decît la plecare. Dragostea mea – căci asta e, oricât de lame ar putea părea pentru unii – pentru trupa şi muzica asta rămîne şi nu-mi trezeşte nicio îndoială, de niciun fel. Doar că în seara aia se prea poate să fi fost prea obosită sau prea enervată de lumea care se fîţîie în loc să se bucure de concert dacă tot a venit acolo, că nu mi-a fost bine. Sau a fost pur şi simplu o incapacitate stupidă de a mă bucura, de care sufăr de ceva vreme de-acum şi de care nu ştiu cum să scap. În fine, sînt sucită, nu mă luaţi în seamă.

Reclame

2 răspunsuri to “reporting”

  1. adica incerci tu sa ne convingi ca tu lucrezi si freddie sta?
    freddie solicita un drept la replica!

  2. freddie doar ne face pe noi să credem că stă. el lucreaza, de fapt, pe ascuns. şi pe la spate. pe la spatele lui totosh, de pildă, mai ales cînd miza este de mîncare. pentru el totul e pînă la mîncare!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: