Reaching Out

Total nefericită, după părerea mea, ideea de a include ca intro în piesa lui Eminem, „Beautiful”, un fragment din piesa asta, semnata de Rock Therapy (Brian May, Paul Rodgers şi alţii) şi înregistrată în 1996 pentru Nordoff – Robbins Music Therapy Centre din Anglia. Se pare chiar ca cei de la Queen, cîtă vreme au cîntat cu Paul Rodgers, îşi deschideau concertele cu piesa asta. Cel puţin aşa am citit, că n-am avut norocul să fiu pe-acolo.

3 răspunsuri to “Reaching Out”

  1. frumoasa melodie. paul isi face treaba, la fel si brian. eminem doar a imprumutat inceputul. atata tot. nu e prima oara cand face asa ceva. de exemplu „sing for the moment” e un remake dupa o piesa mai veche.

    rip freddie!

  2. dragă george,
    cred ca „remake” e putin cam mult spus atunci cînd se ia o bucată dintr-o piesă şi se pune în alta. sigur, fiecare e liber să-şi facă muzica exact cum doreşte. doar că mie nu mi-a sunat bine niciuna dintre cele două piese de care vorbim. e o chestiune de gust.
    pe de altă parte, dacă vorbim de coveruri, nu cred că avem nevoie de prea mult timp ca să găsim cel puţin cîteva mult mai reuşite decît originalele lor. dar asta-i altă poveste.
    te mai aştept.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: