Byron – No Man’s Land

Cam acolo m-a dus Baronul de aseară din Lăptărie. Pentru fix două ore, pentru că au fost neobişnuit de punctuali. Eu, una, aş prefera să fie punctuali cu începutul concertului, dar să mai întîrzie cu finalul, măcar cît să mai intre şi un „One Time”. Ceva mai puţine coveruri aseară, în varianta prescurtată a unui concert Byron (Cristi Mateşan a mai şters-o la o altă cîntare, pînă nu-şi pierdea încălzirea). Printre ele, „Winter” (Tori Amos) şi, call me crazy, dar ieri am ascultat-o foarte mult pe Tori, gîndindu-mă ca n-am auzit încă un cover al unei piese cu voce feminină. Totuşi, registrul vocal al lui 6fingers parca era cam grav pentru piesa asta. În rest, sună totul firesc, legat, trecerile de la acordurile calme, cuminţi la cele în forţă, la chitara cu „distors a-nviat!”, la strigătele lui Byron, micile pauze din timpul pieselor, care sînt liniştea de dinaintea furtunii dau tot farmecul. Dan poate să fumeze, să bea şi să nu doarmă cît vrea, el tot cîntă din ce în ce mai bine!
Urmează 19 aprilie în Old School şi 10 mai în B52. Ruoc.

Anunțuri

5 răspunsuri to “Byron – No Man’s Land”

 1. Anonymous Says:

  Dom’soara tu nu ai scoala sa o mai frecventezi, un serviciu…. toata ziua pe la concerte…..ce iti e si cu tineretul din ziua de azi….nu au nimik in cap, decat puburi si muzica….

 2. un serviciu am, dar asta nu ma impiedica sa-mi fac serviciul de a ma preumbla pe la cintari. nu, de alta, da’ sevrajul e tare nasol. asememnea serviciu recomand si altora, care stau simbata seara acasa cu nasu-n tv.

 3. Anonymous Says:

  pot sa-ti fac cadou o mitza? vezi k ma simt vizata cu simbata seara in general, dar de data asta am fostla un party de motoristi. 😀

 4. Anonymous Says:

  adi as in ferdinand. 😀

 5. „pot sa-ti fac cadou o mitza? vezi k ma simt vizata cu simbata seara in general”
  iata cum am descoperit anonima!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: